Beltéri gyermek élménybirodalom

Fedett térben is elérhető a strandról már jól ismert Vízipók-Csodapók gyermekvilág. Többszintes élménymedencével, csúszdákkal, vízágyúkkal várjuk a gyerekeket.

Három, különböző nehézségi fokozatú csúszda várja a kalandosabb kedvűeket.Egyik medencéből a másikba épített szigetekről és azon átívelő függőhidakon keresztül lehet átjutni.

Vizes játszótér babáknak és tipegőknek

A legkisebbeknek kialakított vizes játszótéren olyan alacsony a vízszint, hogy a tipegő babákat is bátran be lehet engedni, hogy kedvükre pancsolhassanak.  A  rózsaszín virág alakú vízi hinta garantáltan a picik kedvence lesz.

Wellness a család minden tagjának: gyermekszauna, sóhomokózó

A vizes élmények mellett 40-45 fokra felfűtött családi szauna várja a vendégeket, ami azért is különleges, mert a gyerekek és a szülők együtt tudják élvezni a szaunázás élményét.Ugyanitt sókamra, só homokozó játékokkal, és egy felnőtt finn szauna is helyet kapott.

Relax zóna és megújult gasztronómia

Mindkét szinten tágas pihenőteret alakítottak ki, új modern bútorzattal, mi több még egy akvárium is helyet kapott a vadonatúj pihenő zónában. Aki pedig megéhezett, az emeleten csak néhány lépést kell megtennie a vadonatúj családi étteremig.

A pihenő zónában kifejezetten kismamáknak baba-mama szobát alakítottunk ki, ahol csendes, nyugodt, meghitt körülmények között tud az anyuka a babájával pihenni.

Milyen jegytípussal vehetem igénybe a fedett gyermekvilágot?

Komplex belépővel látogatható a fedett gyermekvilág.