Fedett fürdő

A gyógyfürdő legrégebbi, a település egyik szimbólumává vált egysége a jellegzetes legyező tetős fedett fürdő, 2013-ban teljes felújításon és átalakításon ment át. A két ülőfürdős gyógyvizes medence mellett kialakításra került egy úszásra alkalmas termálvizes medence is, ahol a kezelések között, azok kiegészítéseképpen átmozgathatják a vendégek izomzatukat egy kis úszással. A vízi torna új, speciálisan a vízben történő mozgásra kialakított medencét kapott. Kibővült a pihenőtér is, ahol a pihenőágyakat vendégeink térítésmentesen vehetik igénybe, így még kellemesebb környezetben élvezhetik a gyógyulás örömét.

A fedett fürdő alap belépőjeggyel látogatható az év minden napján, és az OEP által támogatott formában megváltott jegyekkel is ebben az egységben tölthetik el idejüket a gyógyászatra érkező látogatók.

A fedett fürdő épületében található a széleskörű szolgáltatást nyújtó gyógyászati részleg, a földszinten vizes kezelésekkel (iszappakolás, súlyfürdő, tangentor, vízi torna, kádfürdő, szénsavfürdő stb.), az emeleten száraz kezelésekkel (masszázs, elektroterápia, gyógytorna stb.)

Gyógyvíz- akár receptre is

 A fedett fürdőben megtalálható medencék:

  • 2 db gyógyvizes medence 32-34 ◦C illetve 34-36 ◦C (mélység: 1 m)
  • 1 db termálvizes medence 28-32 ◦C (mélység: 1-1,2 m)
  • 1 db fitness medence (víz alatti csoportos gyógytorna helyszíne) 28-32 ◦C

Gyógyászati kezelő helyiségek:

  • Földszint: tangentor, súlyfürdő, szénsavfürdő, iszappakolás, iszapfürdő, wellness kád helyiségek
  • Emelet: gyógytorna, elektroterápia, gyógymasszázs, wellness kezelő helyiségek