Zobori Kalandpark – Kalandozoo Zalaszabar

VÉGTELEN KALANDOK KÜLTÉREN ÉS BELTÉREN – IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL

Végtelen kalandok várnak rád Zalaszabarban, a Zobori Élményparkban, mindössze 10 KM-RE ZALAKAROSTÓL, a Kis-Balatonnál.

A CSODÁLATOS PANORÁMA már önmagában felüdítő, de az élményparkba érkezve egy igazi kaland-oázis fogadja az idelátogatókat.

A hegyre felérve a lélegzetelállító panoráma tárul elénk, amely szemet gyönyörködtető látvány, garantáltan mindenkit elbűvöl. A parkban felsorakoztatott játék arzenál pedig gyereket és felnőttet magával ragad, csak a naplemente vethet véget a játéknak.

KALANDOK IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL! Az élménypark KÜLTÉRI és BELTÉRIszolgáltatatásainak köszönhetően a Zobori Élményparkban egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat. 4XD MOZI mindenkinek, WAY OUT Szabadulószoba, 3D EXOJET, a beltéri csúszdaház, az ovis-bölcsis korosztály számára kialakított beltéri játszóház várja a vendégeket.

Hűsítő vizes élmények NYÁRON a Zobori Élményparkban! Az új VIZES JÁTSZÓTÉR egy gazi felüdülés a nyári hőségben, egy oázis a kalandparkunk kellős közepén, ahol vendégeink lehűsíthetik magukat!

Az új HURRICAN elektromos dodzsemekkel a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek, száguldozhatnak, kanyaroghatnak és pöröghetnek, mint a hurrikán. Aki a vízen szeretne dodzsemezni, neki feltétlen ki kell próbálnia ütközős VÍZI DODZSEM csónakjainkat!

HATPÁLYÁS, ÓRIÁS SZÁRAZ CSÚSZDÁNKON gyerekek és felnőttek is száguldozhatnak, óriási élmény mindenkinek!

HÓFÁNK pályán hó nélkül is élvezhetik különböző nehézségi fokozatú és sebességű pályákon a SZÁNKÓZÁS ÉLMÉNYÉT, NYÁRON IS!

Magyarországon egyedüliként a Zobori Élményparkban található a gigantikus száraz-vizes csúszda, a CSÓNAKCSÚSZDA. 

A kalandparkban megújult gasztronómiával, önkiszolgáló étteremmel válogatott étel-ital választékkal csillapíthatják éhségüket a vendégeink, a hagyományos büfé jellegű gyors ételektől, snackektől egészen a tájjellegű ételekig minden finomság fellelhető MEGÚJULT ÉTLAPUNKON!

A családok számára egy kiváló hétvégi program, nyáron megszínesíti a Zalakarosi vagy a Balaton-parti nyaralást. Ha osztálykirándulást, csapatépítőt, céges bulit szerveztek, ne keressetek tovább, a legjobb hely a Zobori Élménypark, CSOPORTOK RÉSZÉRE is, EGYEDI AJÁNLATTAL várunk mindenkit!

A Kis-Balaton nyugati partján, Zalaszabarban található – egyénileg, családosan, illetve csoportosan is látogatható – kalandparkunk az aktív pihenést, öko-turizmust kedvelő fiatalok, családok, baráti társaságok, iskolák és cégek számára remek kikapcsolódási, szabadidő eltöltési lehetőséget kínál, nyugodt, idilli környezetben, a friss levegőn – a kaland és szórakozás jegyében.

A Zobori Élménypark az osztálykirándulások, táborok, túrák, céges csapatépítő tréningek ideális helyszíne.

Gyerekparadicsom a javából! Nem csak gyerekeknek!

További információ:
www.zobori.hu

Tel.: +36-30-36-28-118

E-mail: info@zobori.hu